Skip to content

Hos oss PÅ DC  värnar vi om din integritet. De personuppgifter du lämnar ifrån dig till oss kan komma att användas av DC för egen kommunikation och marknadsföring som exempelvis inbjudningar till egna event och seminarier, nyhetsbrev, community och tävlingar. Kommunikation sker i form av tryckta utskick och digitala utskick via e-post och notifikationer via SMS och olika communityn. De personuppgifter vi samlar in säljs aldrig vidare till tredje part.

Enligt dataskyddsförordningen har du som person rätt till följande:

-Få tillgång till dina personuppgifter
-Få felaktiga personuppgifter rättade
-Få dina personuppgifter raderade
-Invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring
-Invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering
-Flytta personuppgifterna (dataportabilitet)

Vid begäran av borttagning av personuppgifter sker detta inom 3 månader.
Enligt gällande lagar och regler har du rätt att utan kostnad efterfråga ett s.k. registerutdrag innehållandes de personuppgifter vi innehar och behandlar om dig.

Du har även rätt att begära korrigering, blockering eller borttagning av dina personuppgifter. Om så önskas.
Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och ersätter då personuppgiftslagen (PuL).
För mer information om dataskyddsförordningen, se datainspektionens hemsida: http:/www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen

Dining & Cocktails

Bultgatan 40A
442 40 Kungälv

0709-100 886

info@dccocktails.se

Läs mer om GDPR

Vår filosofi

All mat tillagas med stor kärlek och omsorg.
Vi strävar alltid i första hand efter att göra kunden till lags.

Fråga oss!

Vi anordnar allt från det lilla kalaset till stora events.

Skicka en förfrågan eller ring oss.

© 2018 Dining & Cocktails Powered by Hemsidesupport

Scroll To Top