CATERING MENYER
Beställning enligt önskemål om offert.
Förrätt:
Skaldjurstårta med Räkor & Kräftstjärtar
på en kavringsbotten som toppas med syltad rödlök & serveras med citrusslungad plocksallad
Lax och skaldjurs terrin
med en tomat och dillchutney samt hummer creme & citrussallad
Saffrans doftande fisk och skaldjurs soppa
med julienne grönsaker samt vitlöksrostade brödsticks
Rödbetscapaccio
med ängsyraaioli, parmesan,EVOO samt rostade pinjenötter
Tunt skivad spickeskinka
med ripplad körsbär-& rödlöksmarmelad samt Alerum prästost
Rökt kalkonbröst
serveras med en ajvarcheescake på kavringsbotten samt apelsin marinerad ruccolasallad
Varmrätt
Helstekt fläskfilé
med en potatiskaka smaksatt med chevreost samt wokade grönsaker och portvinssky
Lågtempererad Lammrostbiff
med en potatiskaka som vi smaksatt med chevreost till detta serveras rosmarin rostade rotfrukter samt ett rödvin & balsamicoreduktion
Pankopanerad Halumibakelse
med chilli och vitlöksrisotto serveras med rattatuille och syrad löksallad
Muskovado halstrad sejrygg
med en potatis och sparris kaka samt en hallon och rödvinscoulli
Pocherad havsöringsfilé
med fänkålssmörsås & pesto samt en tomatiserad polentapuré
Rosastekt kalvytterfilé
med västerbottenrisotto smaksatt med vit tryffel och skysås spetsad med cointreau samt ett apelsin- & chillifräs
Lågtempererad ryggbiff
med parmesan gratinerad potatispuré & seranoflarn samt en balsamreduction smaksatt med soltorkadetomater
Dessert:
Ljummen Chokladbrownie
med cointreau spetsad apelsinkompott & vispad vaniljgrädde
Fläder- & krusbärspanacotta
med muscovadomarinerade jordgubbar
Mjölkchoklad mousse
med hemkokta körsbär som toppas med kanderade valnötter
Cassonade knäckad creme brulé
med smak av baileys serveras med haitivaniljkokta päronklyftor
Tryffel på vitchoklad & apelsin
serveras med chili & melonsalsa
Jordgubbs- & rabbarber cheescake
med rostad kokos samt limerippel